Information från ICA Nära Röstånga ang. Coronavirusets spridning (Uppdaterad  20 september 2020)

Vi gör som vanligt, vad vi kan, för att underlätta en vardag för boende, förbipasserande, turister m.fl. i och omkring Röstånga. Denna information, som vi väljer att gå ut med nu, riktar sig till de riskgrupper som våra myndigheter för tillfället har rekommendationer för, i den ovanliga vardagen som vi befinner oss i just nu. Det kommuniceras lämpliga åtgärder för riskgrupper angående coronaviruset och dess spridning och därför informerar vi som livsmedelsbutik i Röstånga om följande:

I de fall ni vill handla hos oss, och vi eventuellt kan underlätta er vardag, utan att ni vill befinna er i butiken under en längre tid, så finns det olika alternativ:

• Om man inte vill gå ut och handla varor själv, så tycker vi att en bra lösning är att ta hjälp av släkt, grannar, vänner eller andra ärliga och hjälpsamma människor som vill väl, och på det viset klara sin vardag.

• Det går också bra att göra en beställning med en enkel lista på vad som önskas, ur vårt sortiment. Vi plockar ihop det, och på vårt språk ”parkerar ett kvitto” och ni behöver bara komma ner och utföra betalningen i kassan och på det viset minimera tiden i butik. Det finns också möjlighet att betala med Swish om man ej vill gå in i butiken. Beställning, ihop plock, hämtning och betalning sker helst samma dag men kan sträckas över max ett dygn. Vi hör av oss när varuplockningen är färdig. Du kan fylla i en lista här >> 

Våra kommunikationsvägar till butiken:
Telefon: 0435-91573
Telefax: 0435-911 96 (vi har faktiskt kvar en sådan 😊)
e-post: ica@rostangas.se (OBS! där är ett s i slutet på rostangas)

Med hopp om lättare tider och en enklare vardag hälsar ..
.. alla medarbetare hos ICA Nära i Röstånga

© Copyright Röstångaservice AB